Få mentalt overskud og fokus i hverdagen

IMG_2901Hver dag konfronteres vi med store krav, forventninger og kompleksitet. Vi skal tilpasse os forandringer og selv skabe forandringer. Vores roller ændrer sig og vi bliver nødt til at udvikle os og finde det bedste frem i os selv for at lykkes – lykkes i vores job, lykkes i vores privatliv.

Et virksomhedsforløb ?

Et forløb i jeres virksomhed kan formes præcist så det passer ind i jeres rammer Et forløb kunne være 6-8 moduler a 2 timer feks. hver uge eller hver anden uge. Mellem modulerne er der hjemmetræning. Ethvert forløb vil blive skræddersyet i samarbejde med ledelsen.

Vekslen mellem teori og daglig praksis.
Principper og værktøjer
Vejrtræknings-  og opmærksomhedsøvelser
Dialog, erfaringsudveksling og opsamling på øvelser.

NB! For at deltage behøver du ikke at have tidligere erfaring med meditation eller yoga.

Hvad får den enkelte deltager med sig?

Hver enkelt får  indsigt i sig selv via undervisning og træning i diverse værktøjer, meditationspraksis og en personlig supervision. Vi slukker for hverdagens støj, og laver ren og skær hjernefitness.  Sindet trænes i at være til stede, at observere og acceptere tingenes tilstand. Også når det er vanskeligt. Grundtræningen er meditationen, som er den konkrete udvikling af den del af hjernen, der handler om opmærksomhed, bevidsthed af det indre og det ydre. Samtidig med det holder det dig mentalt sund.  Nøjagtig som motion holder os sunde og veltilpas på det fysiske plan.  Der er intet hokus pokus, religiøst eller spirituelt i formen jeg bruger.

Krav

Forløbet kræver disciplin og commitment og kan være benhårdt – præcist ligesom når man træner til eremitageløb eller en maraton. Men resultaterne vil være markante.

Andre  behov ?

Det kan være I har andre behov end hvad dette forløb tilbyder. Jeg har års erfaring med at skræddersy forløb, der passer specifikt til den enkelte virksomheds ønsker og behov inden for udvikling af ledere og medarbejdere, supervision, stress-coaching o.a.  Se min hjemmeside og ring til mig og få en uforpligtende snak.

Overvej kort

Er du ham eller hende, der har et liv med overskud og overblik ?
Er dine medarbejdere?

Ring el skriv så vi kan tage en uforpligtende snak