Om mig

Mit navn er Susan Schnoor og jeg vil gerne dele mine erfaringer, visdom og værktøjer med mine medmennesker.

Mit livs- og menneskesyn har været min grundtone altid. Vi skal hver dag føle at jobbet og livet tilfører os power og næring.

Som forandringspartner er min styrke at lede og guide mine kunder til at finde deres essens og værdier, og hvordan de med enkle skridt kan skabe de resultater som de ønsker i livet og i virksomheden.

Jeg har  20 års erfaring med at arbejde med mennesker og organisationer både indenfor det offentlige og private. Senest en del år i den finansielle verden. Her har jeg også arbejdet med kulturændringer, forandringsledelse, stresshåndtering, leder- og medarbejderudvikling. Se evt. mit  CV er på linkedin.

Jeg er oprindeligt uddannet Merkonom inden for Personaleudvikling, Lederuddannet,  NLP Master Erhverv, NLP Coach, NLP Formidling.

Jeg nyder i dag min verden og fokuserer stort set full time på at vokse, trives og løfte mig selv og derigennem andre. Det vil være en stor ære at få lov til at løfte dig eller jer i virksomheden, så hvis du er blevet inspireret, synes jeg du skal kontakte mig, så vi kan få en uforpligtende og god snak.

Susan S